Inschrijven

MondZorg Centraal neemt beperkt nieuwe patiënten aan. Eventuele inschrijving kan op de volgende manieren:
– telefonisch, tijdens openingstijden op telefoonnummer 046-4742293,
– tijdens openingstijden persoonlijk aan de balie op ons adres Mauritslaan 20 te Geleen.

Om u te kunnen inschrijven hebben wij in ieder geval een geldig legitimatiebewijs nodig. Wij verzoeken u, bij inschrijving per telefoon, dit legitimatiebewijs bij het eerste bezoek mee te nemen.

De 1e afspraak betreft altijd een intake. Hierbij worden vragen gesteld over uw algemene gezondheid en uw eventuele medicijngebruik. Deze vragen dient u volledig en naar waarheid te beantwoorden omdat dit gevolgen kan hebben bij een behandeling. Op deze wijze kunnen complicaties vermeden worden. Wanneer u in het bezit bent van een medicatielijst, is het handig om deze bij het eerste bezoek mee te nemen. Tijdens de intake wordt er ook altijd een controle door de tandarts gedaan. Indien deze het noodzakelijk acht worden er foto’s gemaakt.

Wilt u wijzigingen ten aanzien van persoonlijke gegevens en/of gezondheid altijd zo spoedig mogelijk aan de (balie)assistente doorgegeven.

Het zou fijn zijn als we op de dag van uw bezoek aan onze praktijk over uw oude tandarts gegevens kunnen beschikken. Hiermee krijgen we een beter inzicht in uw gebitssituatie. Wij vragen u deze zelf bij uw oude tandarts op te vragen. Deze kan de gegevens dan ofwel rechtstreeks naar ons opsturen of u kunt deze meenemen tijdens uw eerst bezoek aan onze praktijk.

Vervolgafspraak

Mocht er na de intake blijken dat er een behandeling nodig is, dan wordt dit eerst met u besproken. Eventueel wordt er een kostenbegroting gemaakt. Bij uw akkoord wordt er een vervolgafspraak gemaakt waarin wij, in overleg met u de benodigde tijd voor uw behandeling reserveren.

Nieuwe controle afspraak

De tandarts bepaalt tijdens de intake aan de hand van uw gebitssituatie de controle frequentie. Tijdens een controle afspraak wordt u altijd gezien door een tandarts en wordt, indien nodig uw gebit gereinigd door een van onze preventie-assistentes of de mondhygiëniste. Ook dan wordt er, indien er een andere behandeling nodig mocht zijn een vervolgafspraak ingepland.

Met deze behandelwijze weet u altijd wat u verwachten kunt. Waardoor onnodige spanning of onzekerheid over wat er gaat gebeuren voorkomen wordt.

Heeft u hierna nog vragen of opmerkingen ten aanzien van uw behandeling en/of de praktijk dan horen wij dat graag van u.

Team MondZorg Centraal hoopt u binnenkort als patiënt te mogen verwelkomen.