Telefoonnummer: 046-4742293
  • Alle tandheelkundige zorg onder één dak
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Uw tandarts voor het hele gezin
  • Geen wachtlijsten!

Direct aanmelden

Welkom bij MondZorg Centraal!

De naam MondZorg Centraal doet recht aan de bedrijfsfilosofie en uitgangspunten die worden gehanteerd. De zorg voor uw mond staat in alles centraal. U zult door het, reeds lang bestaande, ervaren team van 4 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 4 preventie-assistentes, 1 assistente en 2 receptionistes behandeld worden volgens de kwaliteitsnormen. Uitgangspunt daarbij is om de gezondheid van uw mond op een zo hoog mogelijk peil te brengen en te houden. Dit om uw gebit, zo lang als dat mogelijk is, te behouden. Daarbij staat uw eigen keuze centraal. Ieder lid van het team is verantwoordelijk voor een deel daarvan.

Maak uw wensen aan ons kenbaar en deze zullen op een zo goed mogelijke wijze worden ingevuld.
 

Kinderen

Ook voor kinderen is het belangrijk dat zij al op jonge leeftijd in aanraking komen met de tandarts. Vanaf ongeveer 2 jaar zullen wij al spelenderwijs naar de tandjes van uw kind kijken en u daar waar nodig adviezen geven. Dit om er voor te zorgen dat uw kind later een gezond en sterk gebit zal hebben.
 

Visie

Werken met gedelegeerde taken
 

Nieuwe overheidsrichtlijnen op het gebied van hygiëne en infectie preventie hebben de nodige aanpassingen in ons vak noodzakelijk gemaakt. Wij krijgen regelmatig vragen  en/of opmerkingen over met name de zogenaamde gedelegeerde taken. Taken die van oudsher altijd door de tandarts werden uitgevoerd. Onze (preventie)assistentes zijn hiervoor echter gedegen opgeleid en voeren, met uw toestemming, onder andere de volgende handelingen zelfstandig uit:

• Het afnemen van de medische anamnese
• Het verwijderen van tandsteen
• Het polijsten van tanden
• Het maken van afdrukken o.a. t.b.v. protheses
• Het maken van een tijdelijke kroon
• Het geven van lokale anesthesie
• Het geven van voorlichting en (poets)instructie

De (preventie)assistente heeft meer tijd voor u gereserveerd in haar agenda waardoor een behandeling als tandsteen verwijderen rustiger kan worden uitgevoerd. Hierdoor wordt deze  vaak als prettiger ervaren. Een prettige bijkomstigheid is dat de nota hetzelfde blijft als wanneer de tandarts dit zelf zou doen bij de controle, kortom meer tijd en aandacht maar dezelfde factuur.

Wij beseffen dat veranderingen soms weerstand oproepen of onrust geven maar u kunt er op vertrouwen dat de zorg voor uw mond bij ons altijd centraal blijft staan. Zijn er vragen schroom dan niet een van onze medewerkers aan te spreken.

Door met een heldere en open blik naar onze praktijk te blijven kijken, hierbij de overheidsregels en richtlijnen in acht te nemen, streven wij naar een constante kwaliteitsverbetering. Uw mening telt daarbij zeker ook.

Contact

MondZorg Centraal
Mauritslaan 20
6161 HV  Geleen

Tel: 046-4742293
E-mail: info@mondzorgcentraal.nl
Aanmelden praktijk

Spoedgevallendienst

Spoednummer tijdens openingstijden: 046 – 474 23 46 

 

Openingstijden
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
Gesloten
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Voor spoedgevallen kunt u op vrijdagen in de ochtend bellen naar Tandheelkundig Centrum Geleen 046 – 474 2773 en in de middag naar het nummer van de spoedgevallendienst.

 

Prothese check - geheel vrijblijvend

© , MondZorg Centraal | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022